Stickat - sjal

>Coquille sjal!

>

Jag har ju som jag skrev för några dagar sedan även påbörjat en Coquille sjal. Än så länge tycker jag den mer liknar en strumpa än en sjal…hihihi…men jag hoppas att det ska ge sig när den växer och blir större. Den är lite mörkare i verkligheten än på bilden, men färgerna stämmer ganska bra. Provade förut att sticka denna sjal i ett ljust alpacka-garn, men då blev det inte alls bra när jag stickade själva kilarna. Nu verkar det dock bli bättre när jag stickar i detta sockgarn (Fame Trend) och nu får jag inte alls samma problem med håligheter som tidigare. Känner mig alltså förhoppningsfull att jag ska tycka att den är värd att sticka färdig denna gång. Ida på sticklägret stickade en vansinnigt fin sån här, men jag har hittills inte hittat att någon från lägret har den på bild, så jag kan inte visa den för er tyvärr.

3 reaktioner på ”>Coquille sjal!

  1. >Den är faktiskt riktigt kul att sticka. Jag är egentligen förvånad för det är ju bara en blandning av rätstickning och slätstickning, men kul är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *