Stickat - sjal

>Videvik Shawl – nu har jag börjat!

>
Jag kunde inte låta bli! Det bara kliade i fingrarna! Jag har börjat sticka på Videviksjalen och den kommer att bli så fin. Garnet är inte jättemjukt, men jag ser den mer som en sjal, som jag kommer ha runt axlarna ovanpå kappan i höst. Den här kommer jag kunna varva med den gröna sjal, som jag gjorde i våras. Jag kommer att kunna ha både en grön och rosa sjal att växla lite mellan, beroende på humör kanske. Det kommer att bli suveränt!

Nu gjorde datorn det igen! Kastade upp bilden på högkant! Den är inte tagen så och jag har inte vänt den så. Ibland blir man galen på tekniken, eller hur! Ni ser ju trots allt hur den ser ut, så jag får väl vara nöjd i alla fall….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *