Pulsklubb 2010, Stickat - Pulsvärmare

>Pulsvärmare i augusti

>
Jag har nu också börjat på mina pulsvärmare för augusti, Kunigunde. Mönstret ser jättefint ut, men jag tycker de verkar bli lite stora? Nu ska de ju börja en bit ner på armen, så det kanske löser sig. Jag får helt enkelt sticka på en bit till innan jag bestämmer mig för om jag måste göra någon förändring, för att de ska fungera bättre med det garn jag använder. Nu stickar jag i ett tunt alpackagarn, så jag tycker inte att det borde göra pulsvärmarna större än vad som är meningen. Jag hör dessutom inte till den smala typen, så mitt problem borde ju vara att de blir för små istället för alltför stora…Någon annan som stött på samma problem?

De här kanske åker med till Sticklägret, men det blir bara om jag får till det så att storleken verkar bli bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *