Sockklubb 2010, Stickat - sockor

>Har börjat med augustisockorna

>Nu har jag stickat den första mönsteromgången av benet på augustisockorna. Det är lite räknande och så, men diagrammet fungerar jättebra, så mönstret känns ok så här långt. Jag hittade ett sockgarn i reakorgen i en garnbutik, när jag var i Danmark i början av sommaren. Garnet heter Mayflower och är 75% Superwash ull och 25% nylon och färgen är ljust blå. Det här tror jag på!

Dessvärre verkar min dator ha fått spelet, för bilden lägger sig på högkant varje gång jag laddar över den till blogger, men den är rättvänd när jag tittar på den innan…förklara det den som kan…

Den här stickningen åker definitivt med till sticklägret nästa vecka. Det lär ha blivit ett sent avhopp till sticklägret, så nu finns det en plats kvar om någon känner för det. Klicka bara här så får ni veta mer.

1 reaktion på ”>Har börjat med augustisockorna

  1. >Vilken härlig färg på garnet. Och (fast jag inte vet vilket mönster det är) sockorna ser lovande ut.
    Jag känner att det börjar bli dags att sticka sockar/vantar och mössor nu när hösten närmar sig (med små steg får man hoppas) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *