Stickat - kofta

>Lingarn i lådan!

>I våras köpte jag lingarn från Marks och Kattens. Samtidigt fick jag med en mönster på en kortärmad kofta med ett lite speciellt mönster på. Jag hade tänkt ta tag i det på en gång som de kom med posten, men det kom väl en sjal eller socka eller så i vägen, så garn och mönster blev liggande. För några veckor sedan tänkte jag att jag skulle sätta igång, eftersom koftan ju är en sommarkofta, men då kunde jag inte hitta mönstret någonstans. Jag letade och letade men det fanns bara inte. Då blev jag lite besviken och garnet fick ligga kvar i sin påse. Men så igår, när jag skulle hämta en annan sak, så hittade jag mönstret längst ner i min sticklåda. Så nu är det bara att sätta igång. Koftan ska se ut så här när den är färdig, men jag kommer att göra den i en lite krämfärgad vit nyans istället. Mer användbar än att göra den i rosa tänkte jag.

10014_1
(Bilden har jag lånat av Garntjänst, där jag för övrigt köpte både garn och mönster)

2 reaktioner på ”>Lingarn i lådan!

  1. >Vilken fin liten kofta! Låter snyggt med cremefärgat garn. Det är så härligt med lin på sommaren. Jag köpte några härvor Kalinka från Nysta och funderar som bäst på vad det ska bli.

  2. >Det är alltid lite spännande innan man har bestämt sig och sen är det spännande igen innan man vet om det blev som man hade tänkt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *