virkat - väska

>Den virkade väskan är äntligen färdig

>
Nu äntligen så är min virkade sommarväska klar. Jag har precis sytt fast bandet. Jag gjorde 20 hexagoner och så 8 halvhexagoner som jag sydde ihop i en lite annorlunda form. Slutligen blev det ett långt virkat band som axelremmar. Nu är väskan öppen, så jag ska fundera på om jag ska göra så att jag kan försluta väskan också, men jag måste använda den lite först, så jag vet om och i så fall hur jag vill ha det. Av garnet som blev över virkade jag ett matchande mobilfodral. Så nu är jag redo för ännu några dagar på badstranden.

3 reaktioner på ”>Den virkade väskan är äntligen färdig

  1. >Jättesnygg väska! Om bara jag också var klar med min. Jag tror att alla blommor är virkade, men nu fortsätter det med ihopsättandet. Nåja, grattis till väskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *