Stickat - disktrasor

>Rachels KAL fortsätter

>
Midsommar, visst är det väl härligt! Det har inte direkt blivit mycket stickat i helgen, så jag har faktiskt haft lite stickabstinens. Rachels Knit Along hade jag bara hunnit sticka på t o m dag tre, så nu i morse stickade jag ikapp! Så nu känner jag mig lite lugnare. Efter 6 dagar ser alltså disktrasan ut så här. Det sista ordet blir Thyme även om det är svårt att se på denna bild. Hur många ord det blir före har jag ingen aning om och jag kan inte utläsa vad det jag stickar på nu ska bli för ord heller. Men med tålamod så växer det fram nu dag efter dag.

Jag hoppas ni alla har haft en riktigt skön helg och att ni fått uppleva härliga dagar tillsammans med nära och kära.

1 reaktion på ”>Rachels KAL fortsätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *