Garnklubb, Stickat - sjal

>Bröllopsstickning!

>
Idag gifter de sig, Kronprinsessan Viktoria och hennes Daniel – Grattis och Lycka till!

Själv är jag laddad! Jag har börjat sticka på min sjal. Garnet är helt fantastiskt att sticka i, så mjukt och fin och det blir så jämnt och snyggt. Jag har tjuvstartat lite och har precis hunnit färdigställa grundmönstret, dvs den slätstickade delen. Nu återstår mönsterstickningen, d v s det riktigt roliga. Nu kan jag sitta här idag framför TVn, gråta en skvätt (för det ska man väl alltid göra när man är på bröllop?), sticka och bara njuta av livet. Bilden visar hur långt jag hunnit hittills, men färgen blir inte helt lyckad. På bilden är färgen mycket skarpare än de är i verkligheten. Bilden jag visade av garnnystanet är mer rättvisande, men även den är för mörk. När man ser vad jag gjort hittills på den här bilden så känns rost som en korrekt kulört, och så rostig är den faktiskt inte i verkligheten.
Ha en riktigt härlig bröllopsdag nu allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *