Stickat - sjal

>Ett litet smakprov!

>
Bilderna på min sjal blev verkligen inte så bra som jag hade hoppats, men här är i alla fall ett litet smakprov. Mönstret är otroligt enkelt. Det är bara räta maskor, omslag, ökningar och minskningar och så har man en vacker sjal. Den ser nästan virkad ut fast den inte är det. Fort går det också, för jag stickar med stickor nummer 8. Nu har jag provat mina första KnitPro-stickor och ja, jag tycker de är väldigt sköna att sticka med. Kanske inte så fantastiska att jag gör vågen, men de var värda sitt pris. Om någon dag eller två hoppas jag kunna visa er en färdig sjal.

1 reaktion på ”>Ett litet smakprov!

  1. >Tack för din snälla kommentar! 🙂

    Vilka härliga färger det är på sjalen. Flerfärgat garn gör sig ofta bäst med ett enkelt mönster, tycker jag. Ska bli spännande att få se den färdig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *