Stickat - kofta

>En stickad kofta i mohair

>
Äntligen är min mohairkofta färdig. Jag köpte garnet och stickade allt färdigt tills det var dags att börja montera den, men då blev den liggande. Jag vet inte hur länge den har legat, men säkert ett år snart i alla fall. Man kanske skulle kunna säga att den fick mogna till sig lite. Nu har jag i alla fall gjort den färdig. Garnet heter Malin och färgen är antracitgrå. Modellen är av mer kavajtyp än kofta och även om det känns som om detta mer är ett plagg för kalla vinterdagar, så vet man ju med säkerhet att fler vintrar kommer och denna grådaskiga dag känns det som om den skulle kunna fungera ganska bra också. Jag gick ut för att fota den och för att få lite dagsljus, för det kändes så mörkt inomhus, men så dimmigt och disigt som det är idag, så är det inte mycket dagsljus att hurra för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *