Tankar kring handarbete

>Tokshoppat garner

>
Nu har garnerna kommit som jag ska använda i mina olika sock- och pulsvärmarprojekt! Dessutom så var jag i stan igår och handlade lite garner också. Jag var och surfade runt på Ravelry och de hade så himla många fina väskor där, så då tänkte jag att nu är det dags för mig att sticka eller virka en väska eller kanske göra både det ena och det andra!

Så nu sitter jag mest och skissar på lite olika idéer för hur väskorna ska se ut. Tror att det kommer att bli två stycken innan jag är klar. Den ena lite mer diskret och den andra lite mer vågad, men vi får se. Jag har gott om tid att ändra mig innan jag måste bestämma mig.
Jag fotade garnerna som jag ska använda till sock- och puslvärmarprojekten.

2 reaktioner på ”>Tokshoppat garner

  1. >Javisst är det en fin färg. Snart har jag ett par färdiga sockor gjorda i det garnet. Hoppas kunna visa dem om ett par dagar.//Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *