Stickat - kofta

>Sommarkofta

>
När snön är på väg och vinden viner om knuten, så måste man ju bara tänka lite framåt mot sommaren. Jag hade ett gammalt projekt, en kofta som inte alls blev som den skulle tyvärr. Modellen och måtten lämnade en del i övrigt att önska skulle man milt kunna uttrycka det. Istället för att bara slänga eländet, så repade jag upp den och har nu påbörjat ett nytt koftprojekt i mer traditionell stil. Jag kände att jag behövde något större projekt att ta tag i och varva med de mindre projekt som jag också jobbar med. Jag har nu stickat knappt halva bakstycket. Fint med en mosstickad kant istället för en traditionell resårkant tyckte jag. Garnet kommer även denna gång ifrån Drops och heter Paris och är ett garn i 100% bomull. Färgen är nummer 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *