Virkat - mobilfodral

>Testar att virka mobilfodral!

>

Hej på er!

Fick en uppenbarelse en kväll när jag låg på ett hotellrum i Finland och lyssnade på springet i korridoren. För min del vill jag gärna virka saker som man kan ha nytta av och hemma hos mig passar inte riktigt virkade dukar in i min stil – så då gäller det att tänka nytt. Vad kan man virka som man då har användning av? En annan iakttagelse som jag gjort är att mobiltelefonen blir ganska hårt åtgången när den ligger i handväskan. Så varför inte virka ett mobilfodral? Garnet jag använder mig av är DROPS Paris som är av 100% kammad bomull. Jag har dessutom valt somrigt tema med turkos och smaragdgrönt garn, vilket kan behövas i vintermörkret! Här är början på projektet – håll utkik efter slutresultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *