virkat - väska

>Virkad aftonväska

>
Hittade två nystan i en korg med reagarner, ett Cotton Viscose garn, tänkte att dessa borde man kunna använda till något roligt, så jag surfade runt och hittade ett mönster på en aftonväska på garnstudio. Väskan virkas i dubbelt viscosegarn och så en tråd bomull/lin garn, men jag hittade inget sådant i min garnaffär, så istället tog jag ett garn som var 100% lin. Vilken kvalitet! Nu är jag jättenyfiken på att göra något i bara lin – någon som har något tips kanske på några roliga modeller i lin eller vart jag kan hitta lite inspiration? Hur som helst, så här långt har jag hunnit med väskan hittills. Nu ska den bara kompletteras med ett lock, tryckknapp/ar och så ska den broderas med lite pärlor. Är det aftonväska så är det och då måste glamouren fram ordentligt!

1 reaktion på ”>Virkad aftonväska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *