Krokning

>Krokning

>Hej!

Jag fick en följdfråga kring krokning och det är ju alltid jätteroligt när någon annan delar ett intresse, så jag ska försöka förtydliga hur man hittar en bra beskrivning på hur man gör krokning. Det är lite som att virka, men reslutatet/strukturen blir lite annorlunda. Jag har bara provat ett krokningssätt, men det ska finnas flera olika mönster man kan prova. Utan att vara någon som helst expert på området, så kan man väl säga att detta är grundmönstret. Grunderna i stillbildsformat med textinstruktioner hittar du på Gudruns krokningsblogg. För dig som hellre ser en film på hur man gör, kan jag rekommendera att ni tittar på denna Youtube-film som visserligen är på engelska, men som ändå är rätt så enkel att följa, eftersom man hela tiden ser hur han gör. Med detta hoppas jag att det ska bli lite lättare för er som är intresserade att komma igång.

1 reaktion på ”>Krokning

  1. Vad roligt att jag hittade detta. Min farmor krokade och lärde mej när jag var riktigt liten är 70 år nu så jaghar ju glömt hur man gör men nu ska jag köpa en kroknål och pröva.
    Jag vill följa din blogg men hittar inte var jag ska klicka för att följa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *