Aktuellt, Egen design, Gratismönster, Hildurs årstider 2016, Julkalender 2016

Hildurs Julkalender 7

Lilla lördagen är här, d v s onsdag och det är dags för ledtråd nummer 7.  Om du gillar min kalender och vill dela med dig av bilder mm, så går det bra att göra det som en kommentar i något av min facebookinlägg, eller tagga det på instagram under #hildursjulkalender. Har du precis hittat hit och undrar vad detta är, så kan jag berätta för dig att vi stickar en julkalender tillsammans där en ny ledtråd kommer varje dag mellan 1 och 24 december. Det är inte för sent att hänga på. Ju fler vi blir, desto roligare blir det.

För info om material så kikar ni på blogginlägget från den 25 november.

 

Dag 7

Dagens instruktion är kort men tydlig:

Sticka 5 räta varv.

Här kommer en bild över hur ledtråd nummer 6 ser ut:

dag-7

 

Mössor, mössor, mössor. Vem kan få nog. Denna fina mössa med boll kommer ifrån Ullcentrum, på Öland. Det är en mössa med en tofs. Klassisk och superfin! När du beställer en härva tvåtrådigt ullgarn, så skickar vi med mönstret till denna fina mössa på en gång. Det 2-trådiga garnet finns i massor av fina färger, både enfärgat och melerat.

Mössa med boll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *