Egen design, Rensa Garnlagret, virkat - väska

Virka en liten väska till mobilen

Sommar, värme och klänning men inga fickor 😳Det är då du virkar dig en mobilväska så att du har koll på dyrgripen.

Vi virkade vår väska i Soft Cotton, men givetvis är detta projektet där dina restgarner kan komma väl till pass. Mormorsrutor finns i massor av varianter. Jag valde en sort som ser ut som en blomma. Måtta mot mobilen så att du får en lagom stor ruta. Jag virkade 4 rutor och satte ihop dem två och två. Men vill du hellre ha en större fyrkantig väska så gör du bara mormorsrutan större.

När rutorna är klara så gör du ett lagom långt band. Jag ville ha ett bredare band för att 1) det inte ska kännas som om väskan skär in i halsen och 2) för att skapa volym på väskan. Jag har ett sådant där plånboksmobilfodral och de tar lite plats. Sedan syr eller virkar du ihop allting.

Med din nya mobilväska får du med dig det du behöver och har koll på vart du lägger mobilen dessutom lämnar du hemmet med lätt packning i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *