Aktuellt, House of Hildur, Marknad

Välkommen till Laxön

Förra året så deltog jag på Stickkontakts första garnmarknad som då gick av stapeln på Lövstabruk. I år är marknaden ännu större och den är flyttad till Laxön utanför Älvkarleby och jag är där med butiken House of Hildur i år igen 😀 Jag hoppas att jag får träffa dig där!

Så här såg det ut förra året när vi var på Lövstabruk

All info om eventet hittar du på Facebook, men den viktigaste informationen, d v s vilka butiker kommer, vilka tider gäller osv det hittar du här:

Förbeställ dina varor!

När man åker som jag, ganska långt, för att vara med på garnmarknad så måste man ju vara lite noga med vilket garn man väljer att ta med. Att få med varenda nystan och tillbehör går ju helt enkelt inte. Så om du vill att jag tar med något speciellt eller vill säkerställa att du verkligen finns tillräckligt med garn av någon speciell sort kvar till dig, så hör av dig till mig via mailen: maria@houseofhildur.se så fixar jag det. Hela vårt utbud hittar du på www.houseofhildur.se

Llama Silk

Tävling pågår!

Hjälp oss att få fler personer att hitta till vår webbutik. Som tack lottar vi ut två nystan av det underbara garnet Misti Alpaca Baby Mee Boo. värde 195 kr/st. Vi kommer att dra två vinnare – en får det gröna och en det röda. Av en härva kan du t ex sticka en ljuvlig halskrage – mönster medföljer vinsten. (Vuxenstorlek)

Det är 3 kriterier som måste vara uppfyllda för att du ska vara med i tävlingen!

Detta ska du göra:
1) Gilla vår FB-sida House of Hildur
2) Gilla och dela inlägget om tävlingen
3) Skriv en kommentar på det inlägget om ditt drömprojekt och om du vill vinna den gröna eller röda härvan.

Tävlingen pågår hela september ut, men avslutas tidigare om antalet följare på House of Hildurs FB-sida passerat 400. Sedan drar vi våra två vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

Misti Alpaca Baby Me Boo – Priser i tävlingen på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *