Egen design, Försäljning, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2017, Julkalender 2017, Stickat - disktrasor

Lucka nr 4 – disktrasan Julhjärta

Idag blir det ännu ett gratismönster! En stickad disktrasa som vi döpt till Julhjärta. Hjärtat är väl en otroligt vacker symbol inte bara så här i juletid utan hela året faktiskt, men kanske extra mycket så här års. En disktrasa ska dessutom gärna vara lite hålig för att torka snabbt, så vi har satt ihop ett mönster med hela 6 hjärtan.

Länk till mönstret hittar du här.

Denna blir perfekt att ge bort i julklapp, ta med till glöggkalaset eller varför inte använda den själv. Vacker och röd (om du väljer en röd färg) kommer den att förgylla ditt julkök. Disktrasan är stickad i garnet Lina som består av 68% bomull och 32% lin. Vi har satt ihop ett enkelt kit med garn (1 nystan à 50 g), mönster och stickor för endast 65 kr.

Köp disktrasan Julhjärta som stick-kit i butiken!

Vill du bara köpa garnet så hittar du det här!

Om du inte gillar rött så finns det många fina färger att välja på i butiken. Kanske en sandbeige eller zinkgrå passar bättre i ditt kök. Vi har hela 12 olika nyanser av Lina i butiken så det är bara att välja och vraka!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *