Julpyssel

Är jag en tidsoptimist?

Julstrumpan del 2

Lite så där självsäkert, så deklarerade jag under helgens julmarknad att den julstrumpa jag har på stickorna minsann, utan minsta problem, skulle hinna bli klar till jul. Nu har det gått en hel arbetsvecka. Hur många varv har jag hunnit sticka tror ni? 10 kanske… Jag befinner mig ju mitt på skaftet bara. I den här takten blir jag ju aldrig färdig! I år har jag ingen julklapp som måste bli färdig så  här i december tack och lov, för detta är en månad när mycket händer. Det är mycket kvällsaktiviteter och de där stunderna man hinner sticka blir inte så många. Men man får väl inte ge upp än. Vi är ju trots allt bara i början av månaden. 19 dagar har jag ju i alla fall på mig. Klarar jag 2 cm per dag så är jag i mål. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *