Egen design, Månadens disktrasa 2015, Stickat - disktrasor

Augusti månads disktrasa – Barbro

Augusti - Barbro”Det var en itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini – en pricking baddräkt….

Kanske har du som jag inte ens plockat fram baddräkten eller bikinin i år, kanske har du haft turen att göra det – jag hoppas det!

Denna gång har jag inspirerats av allas vår Lill-Babs text om den prickiga baddräkten och gjort en prickig disktrasa. Självklart har jag därför döpt den till Barbro! Och när du nu har chansen att sticka den under augusti, så hoppas jag att du får möjlighet att göra det i just en prickig baddräkt  ?

Jag vill betona att denna gång räckte garnet verkligen precis! Så det kan vara bra att ha ett extra nystan till hands om du stickat lite lösare eller så kikar du på något av alternativen som står under tips längst ner på mönstersidan.

Mönstret till August månads disktrasa Barbro

Som vanligt har jag stickat disktrasan i Järbos Soft Cotton och jag har använt stickor 4 mm. Jag använder personligen helst rundstickor, för då vilar arbetet bättre i knät. Både garn och stickor hittar du i butiken.

Nästa månads disktrasa kommer den 1 september.

Vill du sticka även tidigare månaders disktrasor? Kika då in på Månadens Disktrasa 2015. Här finns länkar till allihop.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *