Försäljning, Garn, Stickat - kofta

Koftan växer

KoftanNär filten blev klar, hamnade jag lite i ett vakum. Vad ska jag göra klart nu? Jag har ju massor att välja på, men de flesta projekten är ganska stora och blir inte klara i en handvändning precis. Jag har i alla fall fortsatt att sticka på denna kofta. Varv läggs till varv och långsamt, långsamt växer den. Har några andra projekt som jag pysslar med samtidigt. Jag virkar på min första mandala, jag ska göra om och göra klar min poncho i retrogarn och så har jag ett par sjalar som jag stickar lite på både nu och då. Det är omväxlande, men inget blir ju klart när man hattar som jag. Jag tänker mig att det kommer att bli lite som ketchupeffekten en dag, då jag plötsligt på nolltid kommer att ha ett tiotal projekt klara 🙂

Dessutom har jag roat mig med att fota och lägga upp nyinköpta garner i butiken. Välkommen in och se vad jag har köpt hem.

Garnkorgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *