Stickat - sjal

Sommarsjal!

Det är vinter och även om jag älskar snön, så är det ju inget som hindrar att man längtar till sommaren. Så jag har nu slutfört ytterligare ett liggande projekt. En riktig sommarsjal i rosa och grönt. Den här lär jag inte få använda på ett tag, men det är ok.sommarsjal

Garnet jag använt är Marks & Kattens Nelly som är en blandning av viskos, bomull och lin. Det ser ut som att en tråd är bomull/lin och en är glansig viskos. Jag tro att det gick åt ungefär 7 nystan. Inte helt lätt att veta med ett projekt som blivit liggande. Mönstret kommer ifrån Ullcentrums blogg och kallas vårens sista sjal. Den är stickad i ljuvligt ullgarn, men i lite mer somriga färger. Jag hade inte tillräckligt med garn för att göra precis som det stod, utan fick anpassa min efter garntillgång och garnkvalitet. Om jag gör den igen, så ska jag nog göra den i ullgarn för det var ett bra mönster och den blev ju fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *