Stickat - tröja

Den stickade ollen är färdig

Ett år, och ett antal projekt senare, så är äntligen min olle färdig. Härlig, tjock och mjuk kommer den att värma mig kommande kalla och dragiga höst- och vinterdagar. Jag stickade ganska intensivt förra året, vid den här tiden, tills det var dags att börja sticka ärmarna och då tappade jag liksom sugen. Men när jag nu under sommaren jobbat på att avsluta ett antal påbörjade projekt, så tog jag tag i denna också och när jag väl satt igång gick det hur fort som helst. Kragen tog visserligen en hel evighet, men jag som är en riktig fryslort, kommer älska att ha denna på mig. Dessutom är den lång och går ner över rumpan, vilket också känns helt rätt. Nu är jag beredd på höstrusk och frostnupna morgnar.

3 reaktioner på ”Den stickade ollen är färdig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *