Försäljning, Tankar kring handarbete

Lite nytt i butiken!

Igår kväll stickade jag vidare på min sjal. Det går sådär lite sakteliga framåt. Varven blir ju längre och längre, så man kan inte säga att det går med någon raketfart inte. Men om jag fortsätter så när några kvällar till så kommer jag säkert att bli klar med sjalen innan helgen i alla fall, så det känns inom räckhåll.

Idag åker folk till sticklägret i Fattigskogen i Dalarna. Jag var med förra året och hade nog gärna åkt igen, men jag valde att prioritera stickhelgen på Sätergläntan om ett par veckor istället. På Sätergläntan ska jag lära mig om ull och att spinna och det ser jag verkligen fram emot. Hoppas ni som åker till Fattigskogen får en riktigt underbar och inspirerande stickhelg!

Marknaden gick ju bra i helgen, så jag har därför uppdaterat hemsidan lite. Jag har tagit bort några produkter och jag har lagt till några andra. Det finns därför nya mobilfodral, nya grytlappar och så har det dessutom tillkommit några korgar i sortimentet. Välkomna in i butiken och titta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *