Stickat - sjal

Traveling woman!

Mitt sjalprojekt går framåt, så jag tänkte det skulle vara dags att visa hur det ser ut just nu. Jag är inne på min fjärde omgång av mönstret och jag tror jag kommer att göra en eller två repetitioner till av detta. Sedan är det dags att avsluta med mudden. Tycker om färgkombinationen. Den känns kanske inte så somrig, men höst blir det ju förr än man anar – eller hur! Garnet, Noros Kureyon sockgarn, är inte supermjukt, men jag tror att det kommer att ordna sig när jag blöter den och blockar den. Någon som har erfarenhet av att sticka sjal i detta Norogarn?

1 reaktion på ”Traveling woman!

  1. Så fin! Jag är snart klar med min sjal också – men varför är de sista 2-3 varven så evighetslånga? Det tar emot, av någon underlig anledning, så nu har den blivit liggande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *