Försäljning, Virk-kit

Pridebrudpar!

Under marknaden i helgen, så hade jag ju mina brudparsvirkkit med. Jag fick då förfrågan om vad jag hade för HBT-perspektiv eftersom mina virk-kit var en kille och en tjej. Därför vill jag bara förtydliga att om man önskar få virkkitet som två brudar eller två brudgummar, så går det alldeles utmärkt. Du bara skriver så när du kontaktar mig för att göra din beställning. Det är inga som helst problem. Jag plockar ihop ett kit som passar dig som beställer, så tveka inte att höra av dig.

Vad händer annars på stickfronten då? Jo jag stickar vidare på min Traveling woman och har väl kanske hälften kvar nu. Sedan ligger det en hel hög gamla och nya projekt och väntar på mig, men jag tar dem nu lite allt eftersom jag känner för det. Idag är det ju dessutom stickcafé online på Facebook, så det blir säkert ett par maskor stickade ikväll också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *