Stickat - bolero, Veckans UFO

>Veckans UFO v 1 efter!

>
Jaha, så har då den första veckan på det nya året gått och status på årets första UFO-veckoprojekt ska rapporteras. När jag började veckan, så hade jag hunnit bara ett par centimeter på denna bolero, som är veckans UFO, så jag har jobbat på. Detta ska alltså bli en bolero, som man stickar i en del, från bakstycke och sedan delat vid nacken framstycket. När det är klart, så ska man sticka på en krage. Jag tror att ni kan se att jag ganska nyligen har passerat själva delningen för nacken. Jag tycker det ser lite konstigt ut. Det ska bli intressant att se om detta blir ett plagg som jag verkligen kan använda.

Nu ska jag gräva i UFO-högen för att se vad nästa veckas projekt ska bli. Jag tänkte först välja något enkelt, som jag snabbt kunde blir klar med, men så kom jag på att det ju är UFO-stickning som tema på tisdagens stickcafé på FB, så jag kanske ska välja något som jag får lägga lite mer tid på i alla fall. Jag funderar tills i morgon.

1 reaktion på ”>Veckans UFO v 1 efter!

  1. >Härligt att du kommit så pass långt med veckans UFO!!
    Jag kände också så när jag stickade på min cape "Kommer detta bli bra? Blir det ett plagg som går att använda…?!"
    Och även om jag inte får bra fall på den så som på bilden i boken jag stickat ur, så kan jag använda den på annat sätt!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *