Stickat - sjal, Veckans UFO

>Veckans UFO, v 2 före!

>
Denna vecka har jag velat lite inför vilket som ska bli veckans UFO-projekt, för jag var inte direkt sugen på något av de projekt jag har liggande. Borde ha ett veckans WIP-projekt istället för att hinna göra något som jag håller på med klart… så förutom att sticka på UFOn, så har jag tänkt försöka slutföra ett av mina WIP-projekt också denna vecka. Tror det blir någon av vantarna.

Men efter många funderingar hit och dit, så har jag beslutat mig för att veckans UFO-projekt, får bli att sticka på min Coquille-sjal. Jag har hunnit nästan till hälften, enligt mönstret, men jag tror jag ska sticka den lite längre, så den blir så där härlig att vira om halsen. Måste kolla att garnet räcker bara. När jag fotade den, så kändes det lite bättre faktiskt. Det kan nog bli ganska kul att jobba med denna sjal i veckan.

8 reaktioner på ”>Veckans UFO, v 2 före!

 1. >Ja, UFO-caféet är verkligen som gjort för mig !!! 🙂
  Skidåkning blir det tyvärr inte här – är isgata efter en del regnande och blåsande…
  Blir till att fixa och dona inne istället – trevligt det med! 🙂
  Håller på som bäst i min butik nu – har fått ett röjar-ryck idag 🙂

 2. >Supertjusig sjal! Vilket mönster använder du? Den blev jag sugen på. Jag fick ett vackert ullgarn av min estniska väninna.

 3. >@faster Paula – Coquille – du hittar det på Knitty.com gratis!

  @Hedvig – ingen aning! Det blev bara enformigt ett tag att sticka den, så jag slutade bara och så vips var den ett UFO 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *