Tankar kring handarbete

>En liten syjunta!

>Igår kväll var jag och mamma på mysig middag och hos syster med lite stickning som avslutning. Jag stickar vidare på mina vantar i tvåfärgsstickning och har nu hunnit en bit på vante nummer två. Efter en hel kväll blev mudden klar, så man får ha tålamod…De verkar bli hur varma som helst, så jag längtar tills de blir klara. Jag har stickan en hel del i veckan på Veckans UFO denna vecka också, så i morgon ska ni få se hur långt jag hunnit. Boleron ser lite märklig ut, så jag är lite tveksam inför hur den ska bli när den blir klar, men man kan ju alltid repa upp eländet om den skulle bli misslyckad. Nu tänkte jag strax ge mig ut på en lite skidtur, innan det börjar snöa och sen regna som de har hotat med! Ha en bra dag!

2 reaktioner på ”>En liten syjunta!

 1. >Härligt att träffas på syjunta!
  Själv har jag suttit och umgåtts och stickat hos mina föräldrar både igår och idag – ena långväga systern var på besök.
  Har även blivit skidtur och middag båda dagarna.
  Härligt härligt!
  MEN det känns i kroppen nu!!

  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *