Veckans UFO

>Veckans UFO v 1 före!

>Nytt år Nya UFO-projekt!

Förra veckans UFO, Laminaria-sjalen, är klar, eller nästan klar i alla fall. Jag håller på att maska av, så det ska jag fixa klart idag och sedan ska sjalen blockas och trådar fästas. Men i morgon räknar jag med att kunna visa ett foto av den här. Ni får alltså hålla er till tåls till i morgon.
Denna veckas UFO är en ribbstickad bolero, som jag hittade när jag städade bland mina garnhögar i helgen. Mönstret kommer ifrån Allt om Handarbetes stickmagasin nr 12 2009. Jag har bara stickat typ 3 cm på detta UFO, så det är inte mycket att visa idag. Boleron stickas i en del och man börjar längst ner på bakstycket. Jag har ganska mycket av ett kraftigare blått sockgarn, som jag tänkte använda till detta projekt. Är dock inte säker på att garnet räcker hela vägen och då får jag hitta på något sätt att dryga ut eller komplettera med annan färg. Men jag väntar och ser hur det gå innan jag börjar oroa mig för det. Jag letade efter en bild på nätet, för att i alla fall kunna visa er hur denna bolero ska bli när den är färdig, men jag hittade dessvärre ingen bild, så jag får be er vara tålmodiga när det gäller detta UFO också!

4 reaktioner på ”>Veckans UFO v 1 före!

 1. >Oj, vad duktigt med alla UFOn… Någon vacker dag ska jag göra detsamma och ta tag i en massa gammalt som ligger och skräpar… 🙂

 2. >Ja bra där med ufostickningen. Jag har kommit av mig med det och i stället påbörjat massa nytt :/ hm var väl inte riktigt det som var tänkt. Men, det ska bli spännande att se både sjal och bolero.

 3. >Kul att sjalen är färdig!
  Och att du redan är igång med UFO 1-2011 !!
  Själv har jag haft fullt upp med inventering och ommöblering i min butik och nu är jag på gång med bokföringen.
  Så jag har varken stickat eller virkat än i år.
  Funderar på att sätta mig en stund nu med den virkade filten och i em blir det nog lite Onlinecafé 🙂
  Ha en trevlig-tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *