Tankar kring handarbete

>Det lönar sig att rota lite i gömmorna!

>Som jag skrev om igår, så städade jag upp lite bland mina projekt igår. Det var helt befriande. Jag hittade saxar, måttband och annat kul som jag letat efter i evigheter. Dessutom så hittade jag en massa gamla UFOn av olika slag, stickat, virkat och broderat. Det blev närmare bestämt 13 st olika projekt…och jag som trodde jag hade rensat. Om någon hade frågat mig hur många UFOn jag trodde jag hade, så hade jag gissat på runt 5 st. Tänk så fel man kan ha! Vågar inte tänka på hur många jag hade innan jag började UFO-rensa. Dessutom har jag 5 st WIP (Work in Progress). Ni fattar ju att jag har en hel del att göra! Så även 2011, kommer mitt ”veckans UFO” bestå ett bra tag till. Den första etappen blir till syfestivalen i februari. Det får bara inte köpas mer garn innan UFO-listan åtminstone är halverad! Jag är ju jättesugen på att köpa lite garn, så då gäller det att ligga i lite.

Det positiva med att rensa i hyllorna var att jag blev så himla sugen på att ta tag i några av mina gamla projekt. Dessutom hittade jag ett par vantar, en halsduk och ett par pulsvärmare som jag kan skicka till Hjälpstickan. Förutom detta så hittade jag en massa garn som skulle kunna bli nya projekt till mig eller till någon mer behövande. Nu känner jag mig full av energi, så nu kastar jag mig över en stickning. Ha det så mysigt i vintervädret.

1 reaktion på ”>Det lönar sig att rota lite i gömmorna!

 1. >Härligt att läsa om all energi och alla saker som dykt upp i rensningen!
  Och så blir man ju peppad när man "ska halvera ufo-listan innan man får köpa mer garn"
  Själv har jag lagt mina restgarnsprojekt åt sidan en stund – vill bli färdig med fler ufo innan!
  Har ett projekt "göra om min butik" nu med som kommer ta lite tid i anspråk. Ägnade natten åt det. Kunde inte sova och sen när jag väl satte igång med ommöbleringen så kunde jag ju inte sluta… Känns sååå bra med det som blev gjort! Och idag ska vi iväg och förhoppningsvis köpa en hylla så jag kan fortsätta med mitt projekt! 🙂

  Ha det gott!
  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *