Stickat - sjal, Veckans UFO

>Veckans UFO v 52 efter!

>

Nu kommer bilden på Laminaria-sjalen. Den blev väldigt fin när den väl blev klar, men jag tyckte aldrig om att sticka den. Garnet, från Nyansera, var så skirt och vackert, men mina stickor var för trubbiga. Det tog så lång tid att göra alla mer eller mindre komplicerade typer av maskor. Med rätt stickor till rätt garn hade det nog varit en helt annan sak. Jag är nöjd med slutresultatet i alla fall. Och när jag blockat den blev den precis lagom stor också!

6 reaktioner på ”>Veckans UFO v 52 efter!

 1. >Sjalen är jättefin! Jag kan hålla med dig om att vissat stickor inte ska användas till vissa garner. Man kan bli tokig!

 2. >Fantastiskt fin! Och vilken färg!
  Är själv i startgroparna för en Laminaria och har en härva från Nyansera. Är tveksam till om den verkligen räcker, vilket garn använde du och hur mycket gick åt?

 3. >Riktigt vacker! Och färgen passade perfekt, förstår att den var jobbig att sticka dock. Jag blir alltid lika imponerad av folk som vågar ge sig på att sticka sådana projekt.

 4. >He he, det måste ha varit en prövning för tålamodet att sticka den sjalen med trubbiga stickor. Bra kämpat, den blev verkligen vacker!

 5. >Snygg, snygg, snygg! Tråkigt bara att det inte var rolig stickning…

  Sorry för bristfällig info om broderikaféet. Det är den 13:e kl. 18.00 på Kafé Stories i Kulturhusets nedervåning. Själv kommer jag lite senare eftersom vi har intro på jobbet som jag måste vara med på.

  Hoppas vi syns där! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *