Tankar kring handarbete

>Det går framåt!

>Igår jobbade jag på lite med mina olika stickprojekt. Det snöade ju och var riktigt gråtrist väder, så det var ju som gjort för att sitta och pyssla lite. Så här ligger jag till efter lite ihärdigt arbete igår:

  • Jag har påbörjat det andra framstycket på min lila bomullskofta.
  • Den andra koftan håller jag på att fäster trådar på och ska börja blocka innan jag monterar den och stickar på kragen.
  • Aprilsockorna går långsamt, men snart har jag bara tån kvar på den första sockan. Socka nummer två brukar ju alltid gå lite fortare, så jag hoppas på det. Jag gillar mönstret jättemycket och det är ett perfekt projekt att ta med sig när man är på stan eller går bort till någon kompis. Stickade några centimeter på den igår kväll när jag var hemma hos mina föräldrar.
  • Jag har virkat två mobilfodral. Den ena är till en mobil i mer standardstorlek och den andra till en I-phone. Nu behöver jag bara några fina knappar eller pärlor att sätta fast på dessa, men det har jag inte hemma, så då måste jag in till stan och hitta några fina. Jag har tänkt lägga ut några färdiga egendesignade alster på Signerat.se – någon som har provat det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *