Tankar kring handarbete

>Knappar

>
Att hitta en butik som säljer knappar är inte det lättaste. Många av de tygaffärer som tidigare fanns har lagt ner. Igår gick jag runt på halva Södermalm utan att hitta en enda. Idag kom jag på att det finns en liten butik i Ektorps Centrum, som heter ”Tid och Rum”. När jag först kom till butiken, så trodde jag att de hade semesterstängt eller något, för de hade snålat onödigt mycket på belysningen, men knappar hade de i alla fall ganska gott om. Jag hittade några som jag tror kommer att passa, så nu har jag gjort inköp av knappar till båda koftorna och till mina mobilfodral. Är det någon som känner till om det finns någon nätbutik, som säljer knappar? Det skulle vara betydligt enklare att handla på nätet än att irra runt så här som jag har gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *