Sockklubb 2010, Stickat - sockor

>Saviano är klara!

>


Så var jag då äntligen klar med mina sockor ”Saviano” för februari. Det var mycket jobb, även om socka nummer två gick mycket snabbare att göra än socka nummer ett. Tunna, men varma sockor kommer bli mycket användbara, eftersom de lätt får plats i de flesta kängor/Stövlar eller vad man nu har. Nu återstår att se vilket nästa sockprojekt kommer att bli. Har ett antal lite större projekt att ta tag i nu, en filt, en kofta och två väskor, så jag har lite att göra även framöver. Dessutom är det ju Syfestival nästa helg i Stockholm och då förväntar jag mig att jag kommer att få en massa inspiration till ytterligare projekt. Kort sagt, man behöver verkligen inte ha tråkigt här i livet!

Så nu Emilia ska vi fira detta med att skåla i lite bubbel till kvällen!

3 reaktioner på ”>Saviano är klara!

  1. >De blev jättefina! Men visst var det ett struligt mönster! Är färdig med min första nu, fast den blev bara "halv". 😉 Har lagt in bild på bloggen.

  2. >Tack båda två!

    Håller med om att mönstret var jättestruligt. Kräver stort tålamod att klara av, men jag är ju så envis, så jag kunde bara inte ge upp! Hoppas inte nästa månads sockor blir lika tuffa att klara av, för då hoppar jag nog över mars.
    Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *