#1gramin2gramut, Egen design, Rensa Garnlagret, Restgarnsprojekt, Stickat - vantar

Restgarnsvantar

Denna vecka har verkligen gått i vantarnas tecken. Jag har stickat på känsla och ritat mönster på rutat papper och räknat maskor och testat idéer. Det är så roligt att bara låta fantasin flöda. Ingenting finns nedtecknat. Det finns bara ett par färdiga vantar.

Damvantar

Garnerna är ull men av olika typ och lite olika hur man har spunnit dem. Men till ett par vantar går det inte åt så mycket. Dessa två vägde 150 gram tillsammans. Det blev ett par dam- och ett par herrvantar.

Herrvantar

Jag kunde inte hejda mig själv så jag lade upp till ännu ett par vantar.

Med dessa två har jag därmed bättrat på lite på ut-kontot i årets utmaning #1gramin2gramut

Mudden på damvanten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *