Aktuellt, Egen design, Försäljning, Garn, Gratismönster, Inspiration

Påskägg för stickare!

Vad vill du ha i ditt påskägg?

Choklad? Kola? Syrliga karameller? Många får snart ett påskägg att kalasa på. Galet gott är det och det kan gå rysligt snabbt att smälla i sig ett påskägg om man är på det humöret. 

Men man kan ju tänka mer långsiktigt och önska sig ett påskägg med mer varaktigt innehåll. Kanske lite garn, kanske något tillbehör? Kanske något handgjort? Vi har därför tagit fram en antal unika påskägg som du kan beställa. De är inte många och det blir bara det antal vi tagit fram, men du har nu chansen att beställa, så skynda dig att kika på vad vi har tagit fram.

I år har vi påskägg för alla som gillar stickning och virkning! Påskäggen är unikt sammansatta och med olika innehåll. De finns endast i ett begränsat antal och kommer bara att finnas till försäljning under perioden 31/3 till 22/4 så långt lagret räcker. För att underlätta transporten, så är produkterna paketerade i en presentpåse med påskmotiv. Då alla är unika så är priserna också helt anpassade efter innehållet. Självklart vill du inte missa detta, så klicka här för att beställa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *