Egen design, Restgarnsprojekt, Stickat - vantar

Restgarnsvantar

Ett av sommarens roligaste och snabbaste projekt blev dessa restgarnsvantar. Jag stickade båda parallellt för att ha koll på att garnet räckte och det blev ett riktigt ”hittepåorojekt”. Med rutat papper och en hög med garn i ungefär samma storlek så lekte jag med färg och form och det var riktigt kreativt och roligt. Dessa blev ganska färgglada och tyvärr var det så att det ceriserosa garnet blödde lite på det vita, men det gjorde inte så mycket. Det kan få vara en del av den kreativa processen.

Snart går vi in i den mörka perioden då de flesta går klädda i grått eller svart eller någon annan lite murrig färg och då kan man behöva något som lyser upp och gör en glad, som ett par färgglada vantar stickade i en stund av lust och inspiration.

2 reaktioner på ”Restgarnsvantar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *