Aktuellt, Egen design, Hildurs gratismönster 2018

Snart halvlek för våra gratismönster

I år har vi hunnit med följande gratismönster och på fredag är vi halvvägs:

Det har varit ett nytt mönster varje månad och i mars fick ni ett extra i påskpresent. På fredag är det alltså dags för juni månads gratismönster och det blir därmed årets 7:e gratismönster. Så fram tills dess hoppas jag att ni njuter av sol och värme och stickar ute på altanen under dessa ljumma sommarkvällar. Jag gör det till doft av Syrén och kaprifol och det är helt enkelt underbart.

Just nu är det som upplagt för att sticka sig en bikini, så därför har vi lite bomullsgarnsspecial i butiken. Gå gärna in och kika om du kan hitta någon favorit bland våra erbjudanden. Dessutom har vi kvar av våra flip-flop som du lätt anpassar till ett par egna med hjälp av trikåbanden från Zpagetti. Eller så virkar du band som du knyter om benen. Här kommer en inspirationsfilm:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *