Aktuellt, Event, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2018, Lär dig något nytt, Ufoutmaningen2018

Hildurs gratismönster 2018

Gott nytt år allihop!

Jag hoppas att ni alla haft tillfälle att riktigt njuta av ledighet under jul- och nyårshelgerna. Själv har jag haft chansen att njuta av några härliga dagars lugn och ro och nu har vi ett nytt och fräscht 2018 att se fram emot. Vad har vi då på menyn i år?

  • Hildurs gratismönster 2018 – i likhet med förra året så kommer det att komma ett nytt gratismönster varje månad och jag hoppas att kunna skapa mycket inspiration och stick- och virklust hos er. Mer info om detta hittar du i menyn under mönster eller via direktlänken här. Dela gärna med dig av bilder av det du gör på Facebook eller Instagram under #hildursgratismönster2018 Årets första gratismönster kommer här på bloggen på fredag den 5 januari.
  • Ufoutmaningen2018 – häng med mig och rensa ut bland de gamla projekten. Gör de färdiga, repa upp och behåll garnet, ge bort det till någon som gärna gör något av det eller släng eländet om det är utom räddning. Själv får jag en kick av att med jämna mellanrum rensa ut bland mina saker och efteråt känner jag mig lätt och fri. Nu har jag två lådor med dåligt samvete som jag ska ta tag i under året. Jag blir jätteglad om du också  hänger med på detta projekt och rensar ut lite. Dela gärna med dig i inlägg, på Facebook eller Instagram under #ufoutmaningen2018
  • Lärdignågotnytt2018 – Detta är en utmaning som jag gett till mig själv som en ren julklapp. Jag ska prova på saker som jag aldrig gjort tidigare och berätta om  hur det gick här på bloggen. Jag har bl a fått en stor vävstol som jag håller på att montera i mitt rum. Jag har ingen aning om vad jag håller på med eller hur delarna ska passa ihop, men jag ska klara det och lära mig att väva under året. Detta känns som en gigantisk utmaning, men jag kommer att prova på några mindre utmaningar också. Har du kanske också något utmaning som du skulle vilja ge dig på under 2018? Dela gärna med dig i inlägg, på Facebook eller Instagram under #lärdignågotnytt2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *