Egen design, Försäljning, Garn, Gratismönster, Hildurs gratismönster 2017, Julkalender 2017, Julklappstips, Stickat - mössa

Lucka nr 6 – Mössan Alma

Dagens lucka är ännu ett julklappstips! En mössa – svärmors favorit faktiskt! Nu undrar kanske du vad mössan Alma gör i kalendern – den har ni ju sett förut, men jag har gjort om Alma och anpassat mönstret efter ett garn som även finns i butiken och som har en tjocklek som kanske är lite vanligare än den som originalet är stickad i. Jag har stickat mössan i den ganska nya garnet Ylle, men du kan även välja att göra den i t ex Mellanraggi som har samma tjocklek. Mössan på bilden är stickad i en färg som heter Midnattsblå, men Ylle finns i 4 andra färger också, två grå nyanser, en ytterligare blå samt en lite brunbeige färg. Alla färger i Ylle är ganska diskreta lugna färger men om du istället väljer Mellanraggi så har du ju hur många färgkombinationer som helst att välja mellan och du kan dessutom få mer färg på mössan! Vi har 6 olika varianter av Mellanraggi i butiken.

Länk till mönstret hittar du här!

Alma finns att köpa som stick-kit i butiken i garnet Ylle. Då får du garn, stickor och mönster med på köpet. 

Vill du bara köpa garnet så kan du välja på Ylle eller Mellanraggi.

Mellanraggi finns i färgerna nedan i butiken:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *