Garn, Garnresa, Inspiration

Garnsommar

Jag har semester och ingen semester utan garn eller hur! Jag tycker om att köpa garn som kommer lokalt ifrån och i år på semestern har jag haft förmånen att befinna mig en vecka på Gotland. Gotland är ju fantastiskt när det gäller att hitta garn och det har inte varit svårt alls att hitta lokalt producerade härvor. Tyvärr finns flera av dem bara i liten produktion, annars skulle jag gärna ta hem flera av dem och sälja i min butik: House of Hildur. 

Det gråvita garnet ovan kommer från spinneriet vid Stenkyrka. 


Detta härliga färgsprakande bohemiska garn gick bara inte att motstå. Vet inte vad jag ska göra av det, men jag var bara tvungen att ha det – totalt köpbegär! 


Dessa fina härvor hittade jag på Gotlands ullspinneri. De har fina namn också som Leilu och Töis ?. Av det röda ska det bli en riktigt maffig sjal av det blågrå vet jag inte än. Får fundera lite på det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *