Egen design, Månadens disktrasa 2015, Stickat - disktrasor

April månads disktrasa – Alma

Disktrasan April Alma stämpelDå var det alltså dags för april månads disktrasa. Mönstret denna gång är ränder på snedden, lite tillbakalutande, enkelt men effektfullt. Mönstret hade jag klart för mig ganska tidigt, men vad skulle jag döpa den till. Jag har velat fram och tillbaka och beslöt mig till sist för att kalla den Alma. Tänk er Emils mamma, lugn, trygg och lite försiktig. Det är åtminstone så som jag ser henne och det är även så jag ser på den här disktrasan. Jag hoppas att ni ska gilla även detta mönster. Dela gärna med er av era tankar och hur ni har valt att gå tillväga.

Mönstret till april månads disktrasa Alma

Som vanligt har jag stickat disktrasan i Järbos Soft Cotton och jag har använt stickor 4 mm. Jag använder personligen helst rundstickor, för då vilar arbetet bättre i knät.

House of HildurNästa månads disktrasa kommer den 1 maj

Vill du sticka även tidigare månaders disktrasor? Kika då in på Månadens Disktrasa 2015. Här finns länkar till allihop.

 

6 reaktioner på ”April månads disktrasa – Alma

  1. Åh vad detta var roligt. Har gjort dina 3 fina disktrasor nu. Enda svåra är att välja färg att sticka med. Bäst att ta alla färger:)) Ha det bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *