Restgarnsprojekt, Stickat - sjal

Musselsjalen

I helgen som var rensade jag rejält bland mina projekt. Av någon anledning så har jag bara skaffat mig nya projektkorgar när en blivit full att jag nu har hur mycket som helst på gång. Nu har jag gått igenom allting. Rivit upp vissa saker, rensat ur garnnystan som blivit över och plötsligt så är min samling projekt nästan överblickbar, ja kanske inte riktigt men nu känner jag att jag har lite koll i alla fall. Jag har listat dem så nu är det bara att slutföra. 🙂

Musselsjal

I en påse hittade jag en påbörjad Musselsjal. Jag ska sticka den av en massa restgarner som jag har kvar sedan jag gick på  fortsättningskursen i stickning på HV-skola. Jag har inte hunnit så lång, men bara jag såg den så kände jag mig sugen att ta tag i den igen. Jag måste ha många projekt som jag varvar mellan för att det ska kännas roligt att sticka. Och restgarner har jag ju ingen brist på heller…

GarnnystanNya projekt kommer hela tiden in och det är lätta att bara börja på ett till och ett till och liksom aldrig bli färdig. Men nu känner jag mig taggad på att försöka bli klar med några projekt som jag inte jobbat med på ett tag. Det är inte så dumt att städa ordentligt ibland.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *