Semesterrensning 2013

Semesterstickningen artar sig!

Det har kanske inte hänt så mycket här på bloggen de senaste dagarna, men desto mer i stickkorgen. Den första koftan är nu färdig och ska ikväll blötläggas och fixas till. Jag har dessutom stickat klart ett par vantar som jag tänkte valka lite i kväll . Jag jobbar vidare med dessa och hoppas kunna fota i morgon eller på fredag.

Nu gräver jag mig lite djupare ner i stickkorgen och hittar då en kofta till och en halvfärdig liten gästhandduk. Så det är bara att jobba färdigt med nästa projekt. Semesterrensningen fortsätter och är snart klar till 50% målet var ju bara två koftor, men mer kan det bli innan veckorna är slut. I augusti väntar det stickläger i fattigskogen och då vill jag kunna unna mig att börja på nya fräscha projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *