Semesterrensning 2013, Tankar kring handarbete

Semestern ligger om hörnet!

Nu kryper det nästan i kroppen och jag vet att i morgon jobbar jag sista dagen innan semestern. Det gäller att planera upp och fixa allt så att man sedan kan gå på semester med gott samvete.

Jag har ju haft mitt upprensningsprojekt nu under våren fram till midsommar och det ledde till att ett antal projekt äntligen blev klara. Det var ganska lyckat. Många är dock de ofullbordade projekten och därför tänker jag fortsätta med lite upprensning. Semestern är till för att göra roliga och nya saker också, så jag ska inte vara alltför sträng mot mig själv. Jag har därför beslutat mig för att jag ska se till att mina två koftor som ligger i korgen ska få bli klara nu under juli, så att jag sedan med gott samvete får påbörja ett nytt koftprojekt. Det är nästan bara ärmarna kvar att sticka + en sjalkrage, så det ska väl inte vara någon omöjlighet. Har du några mål med din stickning inför semestern?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *