Hemslöjden 100 år - lövet

Lövet del 1

Idag har jag funderat en hel del på hur jag ska ta mig an lövprojektet. Om ni kommer ihåg, så har jag fått ett av löven som man på valfritt sätt får dekorera och som ska vara med i utställningen på Liljevalchs när Hemslöjden fyller 100 år. Jag har en ganska naiv idé, som jag ska försöka förverkliga. Jag ska börja med att rita av lövet på ett stort papper som jag sedan kan använda som mall när jag börjar sticka och virka. Jag måste börja med att klä in lövet i grönt. För ja, jag har bestämt mig för att göra ett alldeles vanligt grönt löv, men det är bara början. Hur jag ska gå till väga för att klä in lövet, vet jag inte ännu. Kanske försöker jag formsticka/formvirka, kanske kommer jag sy ihop flera mindre löv till ett stort. Det är nu den kreativa processen börjar och jag måste känna och pröva mig fram innan jag vet vad som fungerar. Nu ska jag in och gräva i mina gömmor efter grönt garn. Kanske får jag även köpa på mig lite garn i olika gröna nyanser. När väl lövet är helt täckt i de vackraste gröna nyanser, så ska lövet få lite besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *