Stickat - mössa

Stickad barnmössa!

Vad vore livet utan restgarn? Jag har tidigare använt detta garn till barnfilt, muddar och mössa. I förrgår damp det ner en idé om en barnmössa i huvudet och ett par timmar senare eller så var den klar. Rosa, grön och vit. Kanske lite vårlik, men när vi nu går in i höstdimman, så behöver man känna att våren inte är så långt bort.

Igår blev det dessutom en tur till Syfestivalen och lite garninköp. Nu vill jag bara stänga dörren och sätt upp en skylt. Produktion pågår. Kommer sen! Och när sen är det har jag ingen aning om, men jag skulle verkligen vilja sitta ifred och skapa en stund nu. Syfestivalen var väl ungefär som vanligt annars. En del bra, en del fint, en del trevligt och så lite skräp också. Mamma och jag gick runt en dryg timme, sedan kände vi oss nöjda och åkte hem.

1 reaktion på ”Stickad barnmössa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *