Stickat - sjal

Haruni

Här kommer de utlovade bilderna på Harunisjalen. Visst är den ljuvlig! Mönstret var bra att sticka efter. Det är bara att googla på Haruni shawl, så hittar du mönstret. Det är många som stickat denna sjal tidigare, men jag har inte kommit mig för förrän nu. Nu har jag en härlig vintervit varm sjal. Den virkade avmaskningen, som bildar en fin udd, blev verkligen pricken över i:et. Min sjal blev ganska stor, men så stickade jag den i ett tvåtrådigt ullgarn också. Det fina med sjalar är ju att de oftast ganska lätt går att sticka i det garn man har till hands. Storleken och strukturen kommer visserligen variera, men bara man tycker det är ok, så är ju variationsmöjligheterna oändliga.

2 reaktioner på ”Haruni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *